Perhokalastajan Inari- ja Tenojoki

Tällä sivulla voit lukea Inari- ja Tenojoen kalastuskauden tapahtumista "reaaliajassa" - päiväkirjamuotoiset juttut kertovat eri kalastuspaikoista, vesitilanteesta, kelvollisista perhoista ja päätelmistä lohen liikkeistä joissa.
_____________________________________________________________________________________________________________________________

Guohcadatsavu 24.7.2012


Kalastusmatkan kulminaatiopiste.

Kuvassa ainoa useasta kiinni olleesta kalasta, käsittämätön kiinnostus kohdistui keltaisiin perhoihin, kuten Yellow Gosseboom.

Eilen illalla juoksi hyväkuntoinen ja kaunis kettu pihaan, haistaen lohenperkeet. Näin eilinen saanee jatkoa, mutta sattuuko kamera oikealla kohdalla, onkin toinen juttu. Edelliset kuvat pilasi kynttilä mökin pöydällä.

Huomisen päivän jutun omistan erityisesti Tunturiverkko Oy:lle, Ellappi Oy:lle ja asiakaspalvelulle. Edellä mainitut ovat sähkön siirtoyhtiö ja jälkimmäinen siirtoyhtiön töitä edellisen omistamana urakoiva yhtiö. Koska molemmat yhtiöt ovat osoittaneet kiinnostuksensa asiakaspalvelualttiutta kohtaan on paikallaan tällainen ilmainen mainos.
© Asko Jaakola 2012


Sulje ikkuna