Perhokalastajan Inari- ja Tenojoki

Tällä sivulla voit lukea Inari- ja Tenojoen kalastuskauden tapahtumista "reaaliajassa" - päiväkirjamuotoiset juttut kertovat eri kalastuspaikoista, vesitilanteesta, kelvollisista perhoista ja päätelmistä lohen liikkeistä joissa.
_____________________________________________________________________________________________________________________________

Mustajoki ja Haukikallio 25.6.2004Päivällä kalastusretki Norjan puolelle jokea, itse istuin selkänojallisella reppujakkaralla Veli-Matin kalastaessa - tärppi Mustajokisuulla, todennäköisesti harjus. Alempana kierrettiin myös Haukikalliota samalta rannalta ja yhtä hyvin tuloksin.

Dallasin Tivolista olivat saaneet pienen jalan ja titin, mutta edelleen tulokset ovat kohtuuttoman niukkoja verrattuna tarjouksiin, joka tällä hetkellä tapahtuu lähes täydellä joukolla, maanantaista alkaen varsinkin.

Uutisissa kerrottiin Norjan hallituksen keskeyttäneen öljyalan lakon, senpä vuoksi kuva sopiikin hyvin aiheeseen - Norjahan on öljyvaltio, kuva on Haukikallion yläpuoleltä Norjasta.

Hyvää Juhannusta!

© Asko Jaakola 2004

Sulje ikkuna